If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Третата категорично отказа да я караме на сервиз, трябвало да си затвори автокъщата за половин ден
Колите в Габри Ауто, ги гледайте с особено внимание, според мен са доста поизносени, да не се наиграе някой, а продавача или собственика, не го знам кой е точно изобщо не искам да го коментирам. Като цяло съм останал с негативно мнение от авто къщата.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Бих обърнал особено голямо внимание на първата - там всичката задължителна работа е свършена. Даже и ЕКО таксата е платена. Това са си близо 1,5 бона за всичките изброени неща. Реално колата е по евтина от другите.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Тая втората познат ходи да я гледа. Била удряна отпред и отзад, не вървяла добре, според продавача запушен дпф.
Тя и третата на снимките не се вижда много, но на живо има доста сериозни фуги между калниците и предния капак, дясна предна врата е пребоядисвана малко през просото, както и задните вежди са одрани и замасмкирани с черна боя, което са дреболии де, но май е била челосвана, кой знае...
Дали бива разходът на малкия мултиджет?
Минавал съм 1136км с един резервоар, и ми оставаха още 80км по борд. Заредих 65л. до капачката (5.72/100).
Почти 60км. от тях са градско в час пик.
С малко повечко старание към икономия, и без градско, ще мине 1300км. с един резервоар, гарантирам!
Някой с 2.4, нещо ?
На градско разликата е голяма.Моята е2.4 автомат на градско 10-13л.зимата 16-17л.на дълго 6.5-8л.Като крака ми е доста тежък.Ноо кефа е неописуем.Разликата между 1.9 120к. и 2.4 извънгратско ще е 0.5л.на 100км.Лично мнение.Всичко зависи и от стила на шофиране.
Comment